Thursday, March 24, 2011

Manik Konvo


klik gambar untuk lagi jelas

Terlebih dahulu..aku kena refresh otak kejap..rasa dah lama tak menulis. Sibuk pulak 2/3 hari ni..maklumla..jiran sebelah meja aku takda sekarang ni..jadi..ada kerja lebih sikit yg perlu aku lakukan.Di tambah pula dgn permintaan Bos yg nak aku install MAP INFO pada semua PC teknition . Puas la aku mencari CD dan minta tolong dari cawangan lain tentang kaedah pemasangan nih. So terima kasihla pada cawangan-cawangan JPPH yg bertuah diganggu oleh aku. Alhamdulillah, aku dah berjaya dapatkan CD Map Info V10.0 dari JPPH Alor Setar. Aku dapat petang kemarin dan aku terus cuba buat pemasangan dan aku berjaya. Sebelum nih aku cuba pasang guna V9.0..tapi ada masalah.Bila dapat Version 10 nih..simple la.Jadi pemasangan pada semua PC belum selesai..aku perlu bahagikan masa tuk kerja lain sama. Kes STPH yg perlu dihantar ke LHDN pun selalu menimbun kat meja aku ni.Masalah kes yg tak sampai ke Pinjaman Perumahan pun sedikit sebanyak menggangu kerja hakiki aku. Tapi dahpun dinamakan tugas..maka..buatla sebaik yg mungkin.
ok..gambar kat atas tu adalah gambar baju Wanie..yeyyeyey..wani..kak dah letak gambaq kat sini ya. Dah lama sebenaqnya aku tak jahit manik ni..sebaik disahkan mengandung..aku ditimpa penyakit malas..jadi ini adalah hasil pertama setelah habis berpantang. Baju ni adik aku nak pakai ke Konvo ..dan dia nak yg simple jaa..so inilah hasilnya..taraa..hope Cik Melawani suka ya..

2 comments:

mella said...

lawa lawa!!!!!!~~~ hehhe~~ tp bju tu pun tak try lg. tgk la mampu disarung ka tak hari konvo nie!~ wakakaka~ hahaha

mela said...

tak tau..muat atau tak..ang pakai jugak.penat tau kak menjahitt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...