Wednesday, March 2, 2011

Konvokesyen..Aku berjaya akhirnya..

Hahahahahah..akhirnya..sekali lagi aku ke majlis konvokesyen...Sibuk aku harini nak isi borang-borang ni haa..( isi borang jwpn ja )dan aku juga kena gi bayar duit untuk sewa jubah konvo. Tetapi..masa nak isi ni..risau pulak kalau-kalau aku tersalah isi nama.aku terletak nama aku sendiri baru best nih.Nampaknya masa konvokesyen nanti aku patut dapat sejambak bunga dari Wani. Sebabnya..ini majlis dia..tapi aku pulak yg kena buat. Haritu Hamid nak masuk poli..aku juga yang sibuk print itu ini..isi itu ini..huhh...takleh jadi ni.Masa si Mawi nak masuk keja..aku juga kena isi itu ini..dan..aku dapat janji manis dari dia..nak belanja aku makan Pizza..tapi hari ni..dia dah sah jawatan pun..dan dah berapa kali aku gi makan Pizza..tapi rasanya duit aku atau duit laki aku.Mana duit Mawi nih?Oh..adik-adik aku..lepas ni..mesti turn siti pulak. Aku dulu..wat sendiri tau..sebab budak-budak ni kecik lagi..kalau aku minta tolong diorang sure lagi susah hidup aku time tu.
Tapi..apapun..aku memang suka bila adik-adik aku minta tolong..sebabnya...aku ingat nak paw depa balik nanti.hahhahahahahah....takdala..aku buat semua ni sebab rasa tanggungjawab.Aku patut tolong apa yang boleh.Kesiankan...dahla duk jauh dari mak ayah..makan makanan kedai..(mak masak sedap tauuuu...padan muka hampa..hahahhhaahh...tersasul pulak cakap hal makan sedap nih). Aku bukan setakat kena buat benda nih..kekadang siap minta aku carikan nota tuk assigment diorang ( ada ka patut ?) .Kalau nota tu berkaitan ngn keja aku..ok juga..ini tidak..nota kuman-kuman pun nak suh aku .( akak tak main ngn kuman-kuman ni tau ).Ishhh..dah panjang pulak aku melalut. sebenarnya aku cuma nak ucap tahniah pada wani..moga terus sukses ya. Dan sebab nak raikan dia..aku pun nak ikut ke sabak bernam (aku tak sabaq nak pi shoping kat sg besaq )bukan nak sangat tengok dia kat atas stage tu..hahahahahahhahaha....
Buat adik-adik kepada kak yang baik ni...jaga diri leklok kat tempat orang..ingat..ampa semua bawa nama mak dan ayah bersama key..jadi jagalah nama keluarga. Kalau ada masalah..calling-caling la..kalau leh tolong insyaallah..kalau tak boleh pun akak tau..sure kena buat juga hehehehhe..but..I Love U ALL and miss u all ALWAYs.

4 comments:

Ibu Ayra said...

tahniah wani....

Cheedah said...

tahniah wani

mella said...

hehe~~ mekasiih!!~~ jom la p sabak bernam ramai2!~ hahaha~~~

ten Q my lovely kakak! lam minggu nie, berpuluh kali ten Q suma utk mu kakakku!~

^__^

mela said...

iya la tu..kalau cik adik tak cakap TQ pun akak tolong..sebab tau adik nak belikan akak kain yg cun kat sg besaq tu kan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...