Friday, February 11, 2011

Kasut pertama Firas

Comel tak kasut ni ? Pertama kali aku pandang..terus berkenan. Sebenarnya..tujuan utama aku gi the store nak beli hadiah baby tuk sedara aku..last-last aku yang terperangkap dalam godaan nafsu. Kalau kasut utk baby girl lagi comel dan meriah.
Sebelum beli aku cuba menafsirkan..apakah sebenarnya rupa kasut ni ? adakah rupa sepasang hamster ? tikus ? atau kucing ?ada kawan aku cakap macam tikus..apapunn asal diorang tak tafsir sebagai ropa anjing dah la..
Minggu lepas semasa sepupu aku kawen..aku pun pakaikan Firas ngn kasut ni. Nampaknya Tok Ayah terkejut melihat kasut yang tak seropa kasut ni. Hehehehe...hairan dia bila nengok ada telinga kat kasut. Tok ayah..inila kasut zaman millenium.hahahahaha...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...