Monday, May 31, 2010

Alhamdulillah..akhirnya tercapai Juga



Syukur sesangat sebab impian adik aku yg ke-3 untuk menjejakkan kakinya ke Politeknik berjaya juga. Minggu lepas aku tolong cek bagi pihak dia..sebab dia dah buat rayuan. Memang tak menghampakan. Maka dengan senang hati aku menyampaikan berita ni pada dia.Kemarin selepas dia melihat surat tawaran..terus tersengeh macam kerang busuk.Tapi still nak cover .... kegembiraan dia tu. Petang kemarin juga dia terus keluar fotostat dan tangkap gambar. Nampak sangat dia seronok.Kemasukkan dia bulan 11 nanti, tetapi..kena jawab dalam tempoh 2 minggu.
Semoga Hamid tak mensia-sia kan peluang yang telah diperolehi. Dia ditawarkan bidang Diploma Ukur Tanah. Tempatnya pula boleh dikatakan masih dekat.Cuma di Kulim sahaja. So..semoga sabar tunggu bulan 11 nanti.Skrg..melepakla sepuas hati.

4 comments:

Ibu Ayra said...

tahniah hamid...blajaq rajin2 tau...

mela said...

tula...hope dia belajar betul-betul la.Tak lepas peluang yg diperolehi.

Cheedah said...

wah tahniah hamid. dulu dok sekolah rendah g kan masa aku dok pi lepak umah hang...laa nie dah nak masuk poli dah wei isk isk

mela said...

cedahh..bila hang buat ayat camtu..terasa dah tua benar rupanya kita.hahahahah....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...