Monday, May 9, 2011

Google Translate

Wow...aku baru terjumpa benda nih..best-best. Korang perasan tak kat sebelah kanan page aku ni..atas sekali tu... ada google translate... Best tau....kalau ada sesapa yg tersesat kat blog aku nih..dan tak dapat nak fahami celoteh aku ni..bleh la klik apa bahasa yg korang nak.. Benda nih pun aku terjumpa masa aku ronda-ronda ke blog rakan yang menjengah ke sini iaitu cik shida. Terima kasih cik shida atas info yang diberikan http://duniakushida.blogspot.com/ . Jadi..kepada kengkawan yang belum ada link tu..bleh masuk sini.. http://translate.google.com/translate_tools
so..selamat mencuba... ( sebenarnya..bila benda nih dah translate..bahasa yg kuar agak kucar kacir..tapi still leh paham.hahahahha...aku suka..)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...