Tuesday, April 19, 2011

Sutera Bidadari - Ramli Awang Murshid




Aku betul - betul sibuk.Tak tipu....aku memang sibuk.sampai nak update blog pun dah tak sempat. Tapi aku masih sempat menjenguk ke Blog peminat Ramli Awang Murshid. Berita terkini yang aku dapat ialah..tengok cover novel Sutera Bidadari. Tengok Cover saja pun aku dah tau..sambungan kisah Laksamana Sunan pasti amat menarik.Aku tak sabar nak tunggu pelancarannya. Kalaulah aku ni duk area berhampiran PWTC..sure aku dah tersembul di sana..menanti kehadiran Novel Sutera Bidadari dan dapatkan tandatangan Ramli..fuh..sure gempaq. Disebabkan aku jauh ...maka..aku dengan sabarnya akan menanti kehadiran Novel tu hingga sampai ke sini. Apapun...kalau korang nak maklumat lanjut lagi..jgn lupa berkunjung ke BLOG RAM ya http://www.kelabram.com/ gambar cover ni pun aku dapat dari sana. Tq for info dari kelabram.com

2 comments:

mella said...

kak beli kak!~ cuti 4 bulan nie, kacik nak wat maraton baca novel~! kekeke

mela said...

haaa...kak cik p PWTC la...leh amik tandatangan Ramli...pi laa..pi laaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...