Thursday, April 21, 2011

Jom Join Bloglist Hackers



Aku terbaca hal bloglist hackers daripada blog sorang rakan..tetiba aku rasa nak juga join. Sebab pertamanya mestila nak tingkatkan trafic kat blog aku nih. Aku boleh dikira sebagai bloggers yg agak pemalu la ( malu i ..) tu pasal aku jarang meninggalkan msg pada blog org lain walaupun aku selalu blog walking . Semoga dengan bantuan blog hackers ni akan bertambahlah keyakinan diri aku untuk berbloging dan menambah bilangan rakan melalui medium bloging. Jadi..aku memilih untuk berada di kumpulan Blog Gadis Pilihan Hackers. Dan aku juga dah menjadik Followers Hackers. Moga aku terpilih di dalam senarai tersebut.

3 comments:

Ameh Wahab said...

Chaiyok~!!! la k.mela...kite ni name je org IT tpi slow gak benda² cm gini kn..hehehehe...

mela said...

kekeke..iyala ameh..kak mela pun baca hal ni kat blog ameh la.terus rasa nak join.

MaIzUrA said...

JOM JOIN MY GA HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA http://wanmyzuracollections.blogspot.com/2011/03/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...