Tuesday, July 10, 2012

Mee Udang Kekasih


Besarnya udangg..manis..

Namanya Mee udang kekasih..sebab menu ni di cari oleh kekasih hati aku. nak sangat dia makan mee udang.. jadi bila dia dah jumpa yang berkenan.. kena la aku buat. first time aku buat Mee Udang dan  dibantu oleh en hubby.
Menu yang kami dapat ni agak mudah..aku pun tak tahu dari blog mana cik hubby dapatkannya.
yang pasti mudah dan sedap buat tekak kami.
Anak-anak pun suka.. Firas pastinya suka sebab dia tak pandai nak komen kan. Danish pula cakap..sedap ibu.. ha..seronok ibu dengar.
Lain kali kita buat lagi keyy..

2 comments:

shida said...

wah... besaqnya udang

bbreena81 said...

sedapnya....nih buat teringin nak makan mee udang:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...